Kako ravnati v primeru prometne nesreče?

Kako ravnati v primeru prometne nesreče?

Prijava škode Škoda - prometna nesreča

Popravilo poškodovanih vozil Škoda

Prijava škode Škoda: na cesti se lahko hitro znajdemo v neprijetni situaciji, ko pride do neželenega trka ali prometne nesreče. Izjemno pomembno je, da tudi v tem primeru ohranite mirno kri. Če pride do prometne nesreče je bistveno, da ustavite vozilo ter vključite varnostne utripalke, vozilo pa primerno označite in zavarujete z varnostnim trikotnikom.

Na prvem mestu je varnost vas in ostalih udeležencev, zato nudite osnovno prvo pomoč v primeru, da je potrebna. Nato pokličite policijo, če so v prometni nesreči telesno poškodovane osebe.

Direktna prijava škode

Pri Porsche Inter Auto vam omogočamo direktno prijavo škode in cenitev brez obiska zavarovalnice za Porsche Versicherungs AG podružnice v Sloveniji, Zavarovalnice Triglav, Allianz zavarovanja, Generali zavarovanja in Zavarovalnice Sava.

PORSCHE VEROVŠKOVA
> 01 530 36 1001 530 35 4801 530 35 24

PORSCHE MARIBOR:
> 02 654 03 5102 654 03 27

PORSCHE PTUJSKA CESTA:
> 02 450 26 63

PORSCHE KOPER:
> 05 611 65 6605 611 65 81

Asistenca Porsche Slovenija - Škoda

Čimprej pokličite kontaktni center Asistenca Porsche Slovenija – Škoda, kjer vam bodo pomagali rešiti celotno situacijo in poskrbeli za vaše poškodovano vozilo.

Škoda Asistenca
Škoda Asistenca

Prometna nesreča, kaj sedaj?

V primeru manjše materialne škode ni potrebno klicati policije. V vsakem primeru pa si izmenjajte podatke z vsemi udeleženci trka ali prometne nesreče za nadaljnjo uveljavljanje povračila škode na zavarovalnici.

Nato izpolnite evropsko poročilo o prometni nesreči, ki vam omogoča hitrejše urejanje odškodninskih zahtevkov za razbita vozila.

Če je vaše vozilo poškodovano v Sloveniji, poskrbimo za brezplačen prevoz vozila do vašega izbranega pooblaščenega servisa Škoda v Ljubljani, Kopru ali Mariboru, kjer bomo opravili prijavo škode VW in popravili vaše vozilo Škoda.

Čimprej pokličite asistenco Škoda, ki vam bo zagotovil avtovleko in popravilo poškodovanega vozila.

Na kraju nesreče si pridobite kar čim več dokazov, zato je priporočljivo da kraj nesreče tudi fotografirate. S soudeleženci si izmenjajte vse pomembne podatke: ime in priimek, naslov, številka prometnega dovoljenja, številka registrske tablice, model in barva vozila, številka zavarovalne police, naziv zavarovalnice.

Prometna nesreča
Prometna nesreča

Prijava škode Škoda

Kako prijavim škodo?

V primeru poškodovanega vozila morate v najkasneje treh dneh prijaviti škodo in s tem začeti postopek.

Pokličete nas na telefonsko številko 041 392 204 ter se dogovorite za termin ali pa izpolnite spletni obrazec za prijavo škode.

Vse ostalo uredimo mi: ocenimo škodo ter popravimo vaše vozilo. Med drugim poskrbimo tudi za ostale formalnosti ter na zavarovalnico vložimo odškodninski zahtevek. V času popravila vam nudimo nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem, vaše vozilo pa bo v kar najkrajšem času popravljeno.

Popravilo karamboliranih vozil Škoda

V poslovalnicah Porsche Inter Auto imamo dolgoletne izkušnje s popravili poškodovanih vozil. Pri prijavi poškodovanih vozil vam pomagamo izpolniti vse potrebne formalnosti pri procesu prijava škode. 

Pri tem želimo strankam prihraniti čas, ki je potreben za uveljavitev škode na vašem vozilu. 

Pri popravilu vozila vam zagotovimo originalne nadomestne dele z garancijo.

Uradni pogodbeni servis – SAVA, TRIGLAV, PORSCHE, ALLIANZ, GENERALI

 • Prijava škode
 • Cenitev škode – cenilno mesto
 • Popravilo vozila Škoda
   

Ker smo uradni pogodbeni servis za zavarovalnico TRIGLAV, SAVA, ALLIANZ, GENERALI ter PORSCHE, lahko pri nas hitro in preprosto prijavite škodo brez obiska zavarovalnice.

Popravilo vozil Škoda

Karoserija in lak

 • Najnovejša oprema
 • Karoserijska in ličarska dela
 • Originalni deli Škoda
 • Ureditev celotnega postopka
 • 24-mesečno jamstvo za delo in nadomestne dele
   

Če se le zgodi neprijetnost na cesti in vaše vozilo dobi kakšno prasko ali izboklino ter se na ta način poškoduje karoserija in lak, se obrnite na pooblaščeni servis Škoda v Ljubljani, Kopru ali Mariboru, kjer si bomo natančno ogledali vašo poškodbo ter vam brezhibno popravili vaše poškodovano vozilo Škoda.

Na ta način bo vaše vozilo ostalo v optimalnem stanju. Praske na karoseriji lahko posledično povzročijo tudi korozijo, kar ima lahko uničujoč učinek. Predno avto začne rjaveti se tako nujno obrnite na izbrani Porsche Inter Auto - Škoda pooblaščeni servis. Odlično izurjeni sodelavci bodo poskrbeli, da bo s posebnim orodjem in pravilno tehniko vaše vozilo brezhibno popravljeno.

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA