Kaj vse vključuje Škoda servis?

Kaj vse vključuje Škoda servis?

Škoda servis

Pooblaščeni servis Škoda

Škoda servis: V Ljubljani, Kopru in Mariboru lahko svojo Škodo zapeljete na kar 4 vrhunske pooblaščene servise, kjer bodo za vašo Škodo odlično poskrbeli. Vsak avtomobil namreč potrebuje redno in kvalitetno vzdrževanje za čim daljšo življenjsko dobo, ohranjanje vrednosti vozila ter nenazadnje za varno in zanesljivo vožnjo v kateri lahko maksimalno uživate.

Na pooblaščenem servisu Škoda vam ponujamo samo najboljše za vas in vaše vozilo Škoda - celovite storitve, ki vam omogočajo brezskrben užitek na vsaki poti.

Poleg kvalitetne tehnične podpore vam zagotovimo še izključno originalne nadomestne dele, ki se popolnoma prilegajo vašemu avtomobilu. Na ta način vaša Škoda ostane 100% original, ohrani svojo vrednost ter vam še naprej zagotavlja varno in zanesljivo vožnjo.

Škoda servis

Preverite ponudbo servisnih paketov za vozila Škoda!
Citigo Karoq Roomster
Enyaq iV Kodiaq Scala
Fabia Octavia Superb
Kamiq Rapid Yeti

 

Za pripravo ponudbe, prilagojene izključno za vas, za naštete modele iz zgornje tabele, nas kontaktirajte!

REZERVIRAJTE SERVIS

Ugodna ponudba za servis

Škoda servis

Ugodne servisne storitve

 • Škoda mali servis - menjava motornega olja
 • Škoda veliki servis - menjava zobatega jermena
 • Škoda menjava amortizerjev - blažilnikov
 • Škoda menjava zavornih ploščic - menjava zavor
   

Redni servis Škoda z menjavo olja vsako leto oziroma vsaki dve leti poskrbi (long life servisni interval), da je motor vedno v optimalni formi. Nasprotno pa je veliki servis Škoda večji poseg, ki vključuje menjavo zobatega jermena. Ponujamo vam še menjavo amortizerjev in servis zavor za maksimalno varnost na cesti.

Menjava olja in oljnega filtra Škoda
Menjava olja in oljnega filtra Škoda

Kaj vse se zamenja pri malem servisu?

 • Originalno olje
 • Originalni oljni filter
 • Menjava tesnilnih obročkov
   

Na prvem mestu mali servis oziroma redni servis poskrbi za menjavo olja in oljnega filtra. Poleg tega se preverijo vsi filtri, ki se jih nato zamenja po potrebi, to so: zračni filter, kabinski filter, pri dizelskih vozilih pa še filter trdih delcev. Oljni filter je bistven namreč za ohranjanje čistega motornega olja ter zagotavljanje njegove daljše življenjske dobe.

Oljni filter se tako menja istočasno kot olje, ker se v njem naberejo saje, kovinski delci in prah. Poleg servisa se opravi še diagnostika, ki opozori na morebitne težave. Pregleda se agregat, šasija, zavore, pnevmatike, cevi in ostale tekočine.

Kako poteka menjava olja?

Redni servis se tako opravi v razmeroma hitrem času, načeloma nekje v roku par ur, tako da ga lahko zjutraj zapeljete do serviserja, popoldne pa bo avto že nared za prevzem. 

Serviser najprej odstrani čep ter pusti, da staro motorno olje odteče. Potem zamenja oljni filter in dolije novo profesionalno olje. Ko je vozilo na tleh, se z merilno palico ponovno preveri nivo novega olja in po potrebi dopolni do označene vrednosti.

Menjava olja na koliko kilometrov?

Redni servis je nujno potreben vsako leto oziroma nekje na vsakih 15.000 kilometrov, saj motorno olje izgubi svoje prvotne lastnosti, posledično pa slabše podmazuje mehanske dele motorja. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Če olja ne zamenjamo pravočasno lahko zaradi slabega podmazovanja povzroči hude poškodbe motorja, kar pa pomeni na koncu tudi višje stroške. Redno menjavanje olja in oljnega filtra je tako bistvenega pomena za optimalno delovanje, dolgo življenjsko dobo ter ohranjanje vrednosti vašega vozila Škoda.

Pooblaščeni servis Škoda
Pooblaščeni servis Škoda

Kako poteka veliki servis Škoda?

 • Originalni komplet zobatega jermena
 • Originalna črpalka hladilne tekočine
 • Originalni filtri, svečke, motorno olje
   

Veliki servis Škoda ali menjava zobatega jermena je izredno pomemben servis avta, saj se vsi deli vozila s časom obrabijo, med njimi tudi zobati jermen, ki je zelo pomemben del motorja.

Zaradi močnih naporov in neprestane uporabe, se lahko v primeru ne pravočasne menjave le-ta pretrga, kar lahko povzroči veliko dodatne škode: uničenje ventilov ali bata.

Menjava zobatega je zahtevno in obsežno popravilo, zato ga zaupajte usposobljenim serviserjem! Najprej bo strokovnjak opravil servisni pregled in določil vse potrebno za zamenjavo, nato bo zamenjal zobati jermen, črpalko hladilne tekočine in nazadnje še garnituro zobatega jermena.

V izogib dodatnim stroškom poskrbite za pravočasno menjavo zobatega jermena, zato se pravočasno odpravite na pooblaščeni servis Škoda.

Vaš servisni interval je zapisan v servisni knjižici vozila, sicer pa to nastopi nekje na vsakih 100.000 kilometrov oziroma na približno vsakih 8 let.

Servis Škoda
Servis Škoda

Hitri servis Škoda

Za vas opravljamo hitre storitve, da boste kar se da hitro spet nazaj na cesti. V primeru manjših napak ali poškodb se torej napotite na hitri servis avta, kjer bomo hitro in sproti odpravili vse napake ter na ta način podaljšali življenjsko dobo vozila.

Hitre storitve, ki jih opravljamo:

 • menjava olja
 • redni servis
 • servis zavor 
 • prazen akumulator
 • popravilo izpušnih cevi
 • vulkanizerska dela

Ugoden avtoservis Škoda

Varčevalni paketi Vedno Vredno

Za vse stranke z vozili Audi, starejšimi od 4 let, smo pripravili še ugodnejše varčevalne pakete Vedno Vredno, ki omogočajo kar nekaj prihranka pri servisiranju vozil. 

S koriščenjem ugodnih varčevalnih paketov boste veliko privarčevali pri prav vsakem servisu, ohranili boste tudi garancijo in vrednost vozila, prav tako pa boste z rednimi servisi podaljšali njegovo življenjsko dobo.

Varčevalne pakete ponujamo tako za servise kot tudi za popravila določenih sklopov.

Škoda servis
Škoda servis

Pooblaščeni servis Škoda - prednosti

 • 2-letna garancija na vgrajene dele in opravljeno delo
 • originalni deli - popolno prileganje
 • postopki servisiranja na najvišjem nivoju
 • redno izobraževanje kadra
 • povezava z matično tovarno
 • Asistenca Porsche Slovenija - Škoda
   

Na pooblaščenem servisu Škoda vas vedno pričaka profesionalen serviser, ki je strokovnjak na svojem področju. Pooblaščeni servis Škoda vam zagotavlja izvedbo del po natančno predpisanih postopkih servisiranja na najvišjem nivoju, ki so potrebni za pravilno in varno delovanje vašega vozila. (1)

Servis je tudi direktno povezan z matično tovarno, kar omogoča hitro in učinkovito diagnozo napak ter kvalitetno izvedbo tudi najzahtevnejših popravil, da boste lahko vi in vaš jekleni konjiček kar najhitreje nazaj na cesti.

Obiščite nas in se o kakovosti storitev prepričajte na lastne oči!

Originalni nadomestni deli Škoda

Ker je vaša Škoda original, ki je sestavljen iz tisočih originalnih delov, je bistveno, da tudi v prihodnosti izbirate varne, kakovostne in originalne nadomestne dele, ki se popolnoma prilegajo vašemu vozilu Škoda.

Le-ti mu omogočajo tudi po popravilu varno in udobno vožnjo, vaša Škoda pa bo ohranjala svojo vrednost, saj bo ostala 100% originalna. Zagotovimo vam izključno originalne nadomestne dele s popolnim ujemanjem. (2)

Originalni deli ŠKODA zagotavljajo:

 1. kakovost,
 2. zanesljivost,
 3. varnost.
Avtoservis Škoda
Avtoservis Škoda

Škoda servis - KONTAKTI

Servis Škoda - Porsche Verovškova

 

 

Servis Škoda - Porsche Koper

 

 

Servis Škoda - Porsche Maribor

 

 

Servis Škoda - Porsche Ptujska cesta

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA