Zakaj se opravljajo Škoda servisni pregledi?

Zakaj se opravljajo Škoda servisni pregledi?

Škoda servisni pregled

Pooblaščeni servis Škoda

Škoda servisni pregled: kot ljudje skrbimo za ohranjanje svojega zdravja, je potrebno tudi redno vzdrževanje vozila za ohranjenje garancije in jamstva, kot tudi njegovo dolgo življenjsko dobo in ohranjanje vrednosti. Nenazadnje pa si vsak voznik želi imeti avtomobil, ki je nenehno v optimalni formi. Ker si vaše vozilo zasluži le najboljše, mu redno privoščite servisni pregled, ki bo tako omogočal njegovo zanesljivo in varno delovanje.

Servisni pregled torej pomeni pregled ključnih delov vozila, ocena njihovega stanja in strokovno mnenje o stanju vozila. Preventivni pregled vozila vam lahko v primeru skrite napake pravočasno prepreči možne okvare ter nenazadnje dodatne stroške.

Za brezhibno stanje vaše Škode vam zagotavljamo profesionalen servisni pregled vozila, ki vključuje natančen pregled stanja vašega jeklenega konjička. Za vas se pregledajo kolesa, zavore, brisalci, svetlobna telesa in njihovo delovanje, karoserija ter vse tekočine. 

Servisni pregled Škoda
Servisni pregled Škoda

Brezplačni servisni pregled

 Po nakupu novega vozila Škoda v poslovalnici Porsche Inter Auto, vas pri 10.000 km ali 6 mesecih povabimo na brezplačni servisni pregled, ki vključuje pregled najpomembnejših sklopov vozila.

 

Škoda servis

Servisni intervali Škoda

Poleg servisnih pregledov pa je za dejansko vzdrževanje vozila potreben redni servis Škoda, ki se ga opravlja po priporočilih proizvajalca, to je nekje na vsakih 15.000 kilometrov. Motorno olje v vašem vozilu je namreč življenjska tekočina vsakega motorja, ki se s časom umaže ter izgubi sposobnost učinkovitega podmazovanja. Premalo olja, prestaro olje ali napačno motorno olje lahko tako poškoduje motor, posledično pa vam povzroči velike dodatne stroške.

Veliki servis Škoda pa se opravlja nekje med 100 in 200 tisoč kilometri. Natančen servisni interval pa najdete naveden tudi v vaši servisni knjižici.

Natančen servisni interval velikega servisa pa je naveden tudi v vaši servisni knjižici. Veliki servis je izjemno pomemben servis, ki vključuje menjavo zobatega jermena. Zobati jermen je namreč izpostavljen ogromnim naporom, zato ga je s časom potrebno zamenjati. V primeru, da odlašamo z zamenjavo in se zobati jermen pretrga ali zdrsne iz napenjalnikov, lahko pride do hudih poškodb motorja, v najslabšem primeru celo do popolne okvare motorja.

Menjava olja
Menjava olja

Pooblaščeni servis Škoda

Pooblaščeni servis Škoda vam tako omogoča profesionalne in kvalitetne storitve, ki bodo ohranjali vaše vozilo Škoda v vrhunski formi. Pooblaščeni servis Škoda je namreč nenehno povezan z matično tovarno, kar omogoča strokovno razrešitev tudi najzahtevnejših popravil.

Serviserji so poleg tega deležni še neprestanega izobraževanja, zagotovljena pa jim je tudi najnovejša in najkakovostnejša oprema. Škoda servis vam tako zagotavlja hitro odzivnost in kvalitetne storitve, saj je strankino zaupanje vedno na prvem mestu.

Servis Škoda
Servis Škoda

Škoda servis - KONTAKTI

Servis Škoda - Porsche Verovškova

 

 

Servis Škoda - Porsche Koper

 

 

Servis Škoda - Porsche Maribor

 

 

Servis Škoda - Porsche Ptujska cesta

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA